فارس من| انتقاد دانشجویان دانشگاه امیرکبیر به کیفیت غذا/ مسوولان: وضعیت رو به بهبود استدانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر به کیفیت غذای دانشگاه انتقاد دارند، مسوولان دانشگاه اعلام کردند: در حال برنامه ریزی برای رضایت دانشجویان هستند و وضعیت رو به بهبود است. - گروه دانشگاه خبرگزاری فارس؛ بازگشایی دانشگاه ها سبب شد تا نشاط و تازگی به دانشگاه ها بازگشته و از طرفی مسوولان نیز بر آن شدند تا شرایط را برای حضور دانشجویان در دانشگاه فراهم کنند. برخی دانشگاه ها موفق نشدند به سرعت شرایط لازم را فراهم کنند و از این رو برخی دانشجویان نسبت به شرایط صنفی گلایه داشتند. دانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر نیز با ثبت درخواست خود در سامانه فارس من نسبت به وضعیت غذای دانشگاه انتقاد کردند. شلوغی سرسام آور سلف، کیفیت پایین غذا و عدم استفاده از مواد اولیه قابل قبول و مناسب از انتقادات دانشجویان بود. سردبیر سوژه فارس من در گفت وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس با ارسال تصاویری گفت: استفاده از مواد اولیه نامناسب در غذا مثل گوشت یخ زده برزیلی(به گفته یکی از کارکنان سلف) سبب کاهش کیفیت غذا می شود. وی افزود: کیفیت غذا در ماه مبارک رمضان بسیار افتضاح بود بعد از ماه رمضان کمی بهتر شده ولی اصلا قابل قبول قبول نیست، حجم غذا نیز کم شده و واقعا برای یک وعده کافی نیست. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |